Aankoop

Header_slide_1Het aanschaffen of leasen van een auto is een bijzondere aangelegenheid. Of het nou om een nieuwe auto gaat of een gebruikte, het is belangrijk dat de auto voldoet aan de verwachting die u er van hebt. Om teleurstelling en hoge kosten te voorkomen is kennis van zaken essentieel. Wanneer u zelf niet beschikt over deze kennis, of er niet onnodig veel tijd in wilt investeren, biedt Auto in Zicht de oplossing!

Auto in Zicht geeft u onafhankelijk advies en beschikt over een vergaande kennis van de autobranche, autotechniek en de bijbehorende eigenschappen. Ook wanneer u juist precies weet wat u wilt, maar hulp wilt hebben bij het maken van een keuze uit het aanbod, kan Auto in Zicht u bijstaan. Het advies is onafhankelijk en het kost niet meer dan nodig. Het inventarisatie en adviespakket is zelfs tijdelijk gratis!

De service van Auto in Zicht

 • Persoonlijk advies
  Op basis van uw wensen, krijgt u tips, verfijnen we het aanbod en scheiden we het kaf van het koren.
 • Zoekopdracht
  U weet precies wat u wilt, maar u heeft moeite met het vinden van de auto van uw voorkeur. Auto in Zicht schiet u te hulp en biedt u een keuze uit voertuigen die volledig aansluiten bij uw wensen.
 • Bezoek
  De auto van uw keuze kan worden bezocht voor een beoordeling. Dit kan gezamenlijk, door u of door mij. Hierdoor wordt het beeld van het aanbod gecompleteerd. Indien gewenst, breng ik de auto bij u thuis, zodat er op neutraal terrein kan worden beoordeeld en overlegd.
 • Financiën
  De onderhandelingen op financieel vlak bij de aanschaf van een voertuig, blijven in uw handen. Op deze manier blijft mijn objectiviteit gewaarborgd en kan ik iedereen optimaal adviseren. Uiteraard kan ik u, indien u dit wenst, wel adviseren over de marktconformiteit van het voorstel van de verkoper.
 • Aanvullende service
  Naast de aanschaf van een auto kunnen ook andere zaken een belangrijke rol spelen. Auto in Zicht adviseert u graag bij het maken van een keuze voor een autoverzekering, financiering of leasing, autogarantie, een aankoopkeuring en over bijzonderheden bij aanschaf van een klassieker of youngtimer.

Ga naar de pakketprijzen voor een overzicht van de pakketten en de kosten.

Neem direct contact op via info@autoinzicht.nl of telefoonnummer 0575 – 795 149 voor meer informatie.