Garantie

Header_slide_1

Wanneer u een auto aanschaft bij een autobedrijf ontvangt u meestal garantie op de auto. De fabrieksgarantie dekt gedurende het garantietermijn, alle reparatiekosten voor mankementen aan de auto die te wijten zijn aan fabricagefouten. Het garantietermijn gaat in op het moment dat het kenteken van de auto voor het eerst wordt geregistreerd. Is de algemene fabrieksgarantie (bijna) verlopen? Dan kunt u de garantie verlengen via een merkgarantie, of kan de auto worden aangeschaft met BOVAG garantie. U beperkt zo het risico op hoge reparatiekosten gedurende het garantietermijn.

Maar wist u dat u ook garantie kunt krijgen op een auto die u aanschaft bij een particulier of bij een auto die zonder garantie wordt aangeboden? Deze garantie kunt u verkrijgen via een garantieverzekering. U betaalt éénmalig een bedrag aan premie voor de gehele garantieperiode. Kosten voor reparatie en arbeid worden gedurende de garantieperiode gedekt door de verzekeringsmaatschappij.

Het afsluiten van (verlengde)garantie kost vaak minder dan u denkt. Op basis van uw specifieke situatie, kan ik de kosten voor een garantieverzekering berekenen, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Neem contact op voor meer informatie.