Informatie voor autobedrijven

Header_slide_1

Wat heeft u als autobedrijf nou aan Auto in Zicht? Wanneer u een voertuig heeft staan of kunt leveren dat aansluit bij de wensen van een klant, breng ik u met de klant in contact. Deze klant had u mogelijk via een andere weg niet gehad. U kunt een relatie opbouwen met deze klant. U moet mijn bedrijf dan ook niet zien als een concurrerende dienst, maar juist als een mogelijkheid om nieuwe klanten te bereiken.

Wanneer u uw voertuigen onder de aandacht wilt brengen, kunt u een bericht sturen naar autobedrijf@autoinzicht.nl met bijvoorbeeld uw voorraadlijst of actuele aanbiedingen. Op deze manier kan ik klanten adviseren vanuit een zo breed mogelijk aanbod en vergroot u ook de kans dat ik u benader met een klant voor één of meerdere van van uw voertuigen.

Ook het Auto in Zicht Magazine kan voor u een voordelige manier zijn om voor uw klanten iets extra’s te bieden. U kunt het magazine digitaal beschikbaar maken voor uw klanten door middel van een nieuwsbrief, een hyperlink op uw website of u kunt de gedrukte versies aanbieden in uw wachtruimte of kantine. Kijk hier voor de mogelijkheden tot personalisatie of neem contact op.