Informatie voor klanten

Header_slide_1

Zoals u ook op de andere pagina’s van de website heeft kunnen lezen geef ik onafhankelijk advies bij de aanschaf of lease van een auto en alles wat daarbij komt kijken. Om u een passend advies te kunnen geven, is een ruime kennis van de autobranche een vereiste. Hier beschik ik ruimschoots over. Voordat ik Auto in Zicht oprichtte, ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest in deze branche en beschik zo over alle kennis die noodzakelijk is voor het geven van een advies dat aansluit bij uw wensen. Daarnaast beschik ik over certificaten die het mogelijk maken om advies te geven over leasing, verzekeringen en financieringen. (o.a. NIBE-SVV/FCA/Centraal Beheer Achmea) Deze certificaten gebruik ik niet om u een verzekering of financiering te verkopen. Ik ben dan ook niet aangesloten bij een maatschappij. Met mijn kennis adviseer ik u bij het overwegen van de mogelijkheden en behoedt ik u voor onaangename verrassingen.

Doe hier uw voordeel mee!