Keuring

Header_slide_1Bij een keuring wordt de auto beoordeeld op technische en optische staat. De meest bekende keuring is de APK (Algemene Periodieke Keuring). Een auto dient te zijn goedgekeurd voor de APK indien deze op de openbare weg staat, rijdt of als zodanig bekend staat bij de RDW. Wilt u een auto aanschaffen, dan kunt u de auto ook een aankoopkeuring laten ondergaan. Zo krijgt u meer inzicht in de staat van de auto en de verwachtte onderhoudskosten.

Aankoopkeuring

Vóór het aanschaffen van een auto kunt u de auto aan een aankoopkeuring onderwerpen. Bij deze keuring wordt de auto beoordeeld op een groot aantal essentiële onderdelen. Hierbij worden strenge richtlijnen gehanteerd en dit gebeurd door een onafhankelijk bedrijf. Zo kunt u het risico op hoge reparatiekosten in de toekomst beperken en komen wellicht punten van aandacht aan het licht die zelfs de monteurs van het verkopende autobedrijf over het hoofd hadden gezien. (of de huidige eigenaar)

Ik breng u graag in contact met een gerenommeerd keuringsstation bij u in de buurt. De kosten voor een aankoopkeuring zijn afhankelijk van de prijzen die worden gehanteerd door het desbetreffende keuringsstation. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op.