Verzekering

Header_slide_1Elke auto die gebruik maakt van de openbare weg dient minimaal over een WA-verzekering te beschikken. (Wettelijke Aansprakelijkheid) Maar, misschien is het wel verstandig om ook andere risico’s te beperken. Het aanbod aan verzekeringsmaatschappijen is groot en vaak niet erg overzichtelijk door de enorme variatie aan dekkingen, voorwaarden en pakketten.

Om u bij te staan in het maken van uw afweging, beschik ik over een NIBE-SVV certificaat en mag ik personen adviseren over het afsluiten van een autoverzekering. Een autoverzekering verkoop ik dus niet. Ik ben niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij en kan u zo onafhankelijk adviseren.

Wanneer u advies wilt over het afsluiten van een autoverzekering kunt u kijken bij pakketprijzen voor de hoogte van de vergoeding. Wilt u advies over het verzekeren van uw huidige auto? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via info@autoinzicht.nl of telefoonnummer 0575 – 795 149.
SchadeSchade? Dat is heel vervelend. Probeer rustig te blijven en zoek in het geval van blikschade een veilige plek op om samen de schade af te handelen. Vul een schadeformulier zodat de autoverzekering uw schademelding kan behandelen. Het is aan te raden om altijd een Europees schadeformulier in uw auto te hebben liggen. U weet immers nooit wanneer u het nodig zult hebben. Tegenwoordig kunt u ook digitaal uw schade melden via de app van mobielschademelden.nl. Deze kunt u hier downloaden voor uw smartphone of tablet:

IOS: App Store
Android: Google play

Het Europees schadeformulier kunt u hier ook downloaden en printen om te kunnen bewaren in uw auto. Let op: printen en invullen in tweevoud. Beide partijen dienen over een ingevuld en ondertekend exemplaar te beschikken voor een correcte afwikkeling.